torsdag den 14. marts 2013

Kage til sommerfest 2012Der er ikke meget sommer når jeg kigger ud af vinduet i dag, men måske denne kage kan sende lidt sommerhumør rundt i det sne-fyldte land. Denne kage lavede jeg i sommer til den årlige sommerfest på Kærvang i Vissing. Det er dejligt at have gode venner, som hvert år invitere til sommerfest for venner og familie.
Her har jeg lavet en god chokoladekage, med et lag smørcream mellem, og dækkes med marcipan. Jeg laver ofte kager med MMF, men i sommer ville jeg prøve noget nyt (eller måske skulle jeg sige noget gammelt og "u"morderne). Det er bestemt ikke sidste gang jeg dækker en kage med marcipan, det var faktisk overraskende nemt at indfarve og arbejde med. 


Måske kommer der en "kage til sommerfest 2013", det vil tiden vise...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar