mandag den 4. marts 2013

Hurtigere internet

Dette er på ingen måde en reklame, men jeg må på det kraftigste anbefale Google Chrome. Jeg har længe anvendt Internet Explorer, og min kæreste har næsten lige så længe anbefalet mig at skifte til Google Chrome, men man er vel tro mod det man har, man ved jo ikke hvad man får…


Jeg bander normalt ikke, men det var jeg tæt på i går! Jeg var ved at lave et nyt indlæg til bloggen, men det gik så langsomt, at jeg kunne have hæklet et par grydelapper mens jeg ventede på Internet Explorer. Til sidst gav jeg op, og installerede Google Chrome. Det tog 2 minutter at installere, og derefter var der ingen ventetid længere. Nu spytter det bare af sted.

Jeg havde aldrig troet at der kunne være så stor forskel på hvilken browser man anvendte. Så hvis du gerne vil have en hurtigere internetoplevelse, så installer Google Chrome.

1 kommentar: