lørdag den 2. marts 2013

Hæklet zpagetti gulvtæppe

Zpaghetti gulvtæppe DIY Spiral
 
 Længe havde jeg set på gulvtæppet fra Lutter Idyl, men jeg kunne ikke forene mig med den overgang man kan se hele vejen rundt. Heldigvis faldt jeg over denne DIY en dag, og så kunne det ikke gå stærkt nok, med at komme i gang.
 
Zpaghetti garn jersey

 
Jeg er ikke så god til at hoppe ud i nogle vilde farve-projekter. Jeg kan godt lide det simpelt, klassisk og sikkert (også om 10 år). Så det blev blå og grå, og jeg er blevet super glad for farvesammensætningen.
 

Zpagetti er et dejligt materiale at arbejde med, ikke mindst fordi projektet flytter sig. Man kommer hurtig fremad, og 1-2-3 så er man færdig. Zpagettien er lavet af jersey-stof, hvilket resulterer i et skønt blødt gulvtæppe. Det er bestemt ikke den sidste gulvtæppe jeg har lavet på denne måde.

 
 

4 kommentarer:

 1. Wauw hvor er det bare flot! :)
  Sidder selv i øjeblikket og hækler et tæppe efter en anden opskrift (lutteridyl) i de samme farver. Men det her er godt nok også flot! Skal lige overveje en ekstra gang hvilken opskrift jeg nu vil bruge.

  Vh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Lyder spændende, det vil jeg gerne se når du er færdig :-)

   Slet
 2. Ser super flot ud! Hvad hedder det hækle mønster og hvor meget garn brugte du? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Teknikken hedder: "spiral hækling". Du kan finde DIY på linket i teksten. Jeg har brugt ca. 5 nøgler af ca. 850g hver.

   Slet