torsdag den 28. februar 2013

Kålorme

Hæklet kålorm

Et skønt kålorme kærestepar.
Kålormene er hæklet i alm. bomuldsgarn og stoppet med vat. Der er lidt bjælder i begge kålorme, så de "bjælder" når man ryster dem.
Havde lavet en magen til, til min kammerats søn (Aske), og han var fuldstændig optaget af den i flere minutter af gangen (han var kun ca. 3 måneder). Tror det var en blanding af det søde ansigt, som smilede til ham, og selvfølgelig lyden af bjælderne. Absolut et hit.

Se en DIY til disse kålorme her.

4 kommentarer:

 1. nej hvor er de skønne.

  har du en opskrift på dem som du vil dele?

  Det ligner et hækleprojekt jeg vil kunne overskue. Jeg er ikke så garvet endnu

  SvarSlet
 2. Samme her - det er også et projekt som passer mit niveau...

  Jeg har selv lavet opskriften, men skrev ned løbende, så jeg har en opskrift liggende. Den skal lige skrives ren, så skal jeg nok ligge den op på bloggen. Måske bliver det først i weekenden, men skal se om jeg kan pressen det ind tidligere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha bare rolig. Jeg når det ikke inden weekenden. ;-) så bare når du får tid ;-)

   Slet
  2. Så har jeg forsøgt at lave en opskrift, håber du kan bruge den - Glæder mig til at se dit resultat :-) Du kan finde opskriften http://www.mettebundgaard.dk/2013/04/diy-hklet-kalorm.html eller under menuen DIY.

   Slet